„Клуб Магелан” ООД е лицензиран туроператор и туристически агент и е създаден през 2006 година в град Варна. Фирмата е създадена от специалисти с дългогодишен опит и утвърдени позиции в туристическия бранш. Активно работи в направленията – приемащ, изпращащ и вътрешен туризъм.

 

Приемащ и вътрешен туризъм

Сайтът TravelBG.bg e платформа на „Клуб Магелан” ООД за онлайн резервации за хотели в България. Клиентите на сайта могат да проверят цени, направят резервация и да заплатят своята почивка в някои от предлаганите хотели, като се възползват от изгодните цени и специалните промоции.

Освен хотелските резервации „Клуб Магелан” гарантира и безупречно обслужване на туристите на място; организира трансферите, екскурзоводското обслужване и предлагането на мероприятия и екскурзии. Професионализмът и опитът на екипа на компанията печелят доверието на клиенти и партньори.

 

Изпращащ туризъм

Услугите, които предлагаме в това направление включват индивидуални и групови пътувания целогодишно; плажни и ски ваканции, продажба на самолетни билети за цял свят - по редовни линии, за чартърни полети, както и за нискобюджетните авиационни оператори и др.

Активното пазарно и професионално участие на „Клуб Магелан” на туристическите пазари гарантира най-добро съотношение между цена и качество на предлаганите услуги, винаги когато пътувате с нас.


Документи: